(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
jablečný štrůdl
Potřebné ingredience
350g hladké mouky, 1,5dcl mléka,1 vejce,špetka soli a 1 100% tuk
Postup přípravy
Do mísy dáme mouku,mléko,vejce ,sůl a rozpuštěný tuk.Zpracujeme těsto a uděláme si z něj placatější hroudu.(pokud je těsto řídké,chvíli vydržte,než tuk ztuhne)Potom dáme hroudu do mísy a zalijeme vodou.Dáme do lednice,min.na 2hodiny(já si těsto dělám i večer na další den.je za 5min.hotové a na druhý den jen dodělávám)
Druhý den,těsto rozdělím na 4 díly a plním tak,jak má kdo rád.
My si dáváme jablka(na plátky se slupkou,štrůdl je pak krásně barevný)rozinky,ořechy
Výborný je i s tvarohovou nádivkou se zavařenýma meruňkama!!!!!
PŘEJI DOBROU CHUŤ!
Druhý den,těsto rozdělím na 4 díly a plním tak,jak má kdo rád.
My si dáváme jablka(na plátky se slupkou,štrůdl je pak krásně barevný)rozinky,ořechy
Výborný je i s tvarohovou nádivkou se zavařenýma meruňkama!!!!!
PŘEJI DOBROU CHUŤ!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lensta
(upraveno)
24. 10. 2009, 19:44
Můžu doporučit .Všem chutnal.Diký Petruško!
Petra Hrad
(upraveno)
24. 10. 2009, 22:15
@lensta
Děkuji za milé hodnocení,jsem ráda,že se ujal